Καινοτόμες Υπηρεσίες στην Πλαστική Χειρουργική

Ακριβές Κόστος OnLine

Μάθετε το ακριβές κόστος που αφορά την δική σας περίπτωση

Χωρίς να Μετακινηθείτε & Χωρίς να Χρεωθείτε !

Στείλτε τοπικές φωτογραφίες με την παρακάτω φόρμα ή στο email του γιατρού doctor@safesurgery.gr ή με Viber/Whatsapp/Facetime στο 6980 91 96 95. Είναι απολύτως αναγκαίο να προηγηθεί η διάγνωση για να σας πούμε αν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάτε και να συμφωνηθεί επακριβώς το είδος της επέμβασης και της αναισθησίας, βάσει των οποίων θα γίνει η κοστολόγηση (δεν δίνουμε ενδεικτικό κόστος).

Σας βεβαιώνουμε ότι τις φωτογραφίες σας τις βλέπει μόνο ο γιατρός και ότι η παραβίαση του ιατρικού απορρήτου είναι ποινικό αδίκημα (κακούργημα).

Η ενημέρωση γίνεται από έμπειρο χειρουργό με βιντεοκλήση  διάρκειας 10΄-15΄, με χρήση ενημερωτικού φωτογραφικού υλικού το οποίο θα βλέπετε στην οθόνη σας (screen sharing) όπως ακριβώς θα γινόταν στο ιατρείο μας. Δεν χρειάζεται να φαίνεστε στην οθόνη αν έχετε στείλει φωτογραφίες (συνιστάται).

Η βιντεοκλήση γίνεται κατά προτίμηση μέσω Viber, στείλτε τον αριθμό σας. Εάν αυτό δεν σας εξυπηρετεί για οποιοδήποτε λόγο, η βιντεoκλήση μπορεί να γίνει Online. Δηλώστε το στο email σας για να σας στείλουμε έναν ενεργό σύνδεσμο. Κάνοντας κλικ θα μπείτε απευθείας στο χώρο συνομιλίας με το γιατρό.

Για ερωτήσεις, διευκρινίσεις ή για ραντεβού Χωρίς Χρέωση καλέστε στο 210 7707077 (24ώρες/365ημέρες).

——-